Пошук по сайту

З матеріалів нашого сайту з 16.07.2022 р. відповідно до вимог Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" (ст. 27, частина 6) виключено всі публікації з контентом російською мовою, ідентичного якому у вигляді публікацій українською мовою у нас немає.

До матеріалів нашого сайту не увійшла інформація, яка є конфіденційною та не підлягає розголошенню за домовленістю із замовниками.

При цитуванні, викладанні матеріалів сайту центру "Пульс" на інших сайтах, соціальних мережах просимо посилатися на джерело   ( http://puls.od.ua ).

При використанні матеріалів у друкованих ЗМІ просимо вказувати Соціологічний інформаційно-дослідницький центр "Пульс" як джерело інформації.

Архів інформаційно-аналітичних довідок, наукових звітів, прес-релізів

У матеріали архіву не увійшла інформація, яка є конфіденційною і не підлягає розголошенню за домовленістю із замовником. За цим винятком всі дані представлені нами без будь-яких змін, тобто в тому вигляді, в якому вони були опубліковані вперше.

Рубрика буде наповнюватись у міру підготовки накопичених центром "Пульс" матеріалів до публікації.

При передруку, цитуванні матеріалів сайту або використанні їх у будь-якій іншій формі просимо або посилатися на http://puls.odessa.ua, або просто вказати на Соціологічний інформаційно-дослідницький центр "Пульс" як джерело інформації.